ajanlatevoknek

Cégünk magas szakmai színvonalon vállalja közbeszerzési ajánlattétel teljes körű lebonyolítását, bármilyen közbeszerzési kérdésben rövid határidővel közbeszerzési tanácsadást, közbeszerzési képviseletet. Munkatársaink egyedülálló tapasztalattal rendelkeznek az állami, önkormányzati szférában, illetve kifejezetten a közüzemi közbeszerzésekre vonatkozó szabályozási környezet tekintetében továbbá felkészültek az Európai Unióból származó forrásokból megvalósuló közbeszerzési követelményrendszere terén is.

Gyakorlati szakmai ismereteink a biztosítéka annak, hogy partnereink ajánlattétele zökkenőmentesen, és sikeresen kerüljön megvalósításra. A leggyakoribb eljárási típusokon túl, kifejezett tapasztalatokkal rendelkezünk például a PPP projektek, és az ahhoz kapcsolódó versenypárbeszédes eljárás vonatkozásában is.

Mind magyarországi, mind külföldi letelepedésű ajánlattevők részére vállaljuk az ajánlattétel teljes körű menedzselését, a stratégia döntésekben való közreműködést, az ajánlat összeállításán túl, ide értve az ajánlatkérők versenykorlátozó gyakorlata ellen felhasználható előzetes vitarendezés lebonyolítását a jogszerű kiírás érdekében, figyelemmel arra, hogy széles körű ismeretekkel rendelkezünk az ajánlatkérői elvárásokról, stratégiákról. Szolgáltatásunk által biztosítani tudjuk, hogy jogszerűen az ajánlattevő nem zárható ki, így nyertesség csakis a megajánlott áron, illetve egyéb bírálati elemeken múlik.

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA!